Webtjenesten Infodoc Timebok er en oversiktlig og fleksibel timebok som forenkler samarbeidet internt i praksisen. Tjenesten er siste tilskudd til Infodoc sin portefølje av skytjenester.

Legens ukesoversikt over bestilte timer og andre gjøremål. (Klikk på bildet for forstørrelse)

Med Infodoc Timebok er det enkelt å legge til ekstra tid eller åpne en stengt dag i timeboken. Sensitiv pasientinformasjon skjules med ett tastetrykk.

Både leger og hjelpepersonell kan legge til oppgaver knyttet til en time. I dette eksempelet skal det bestilles taxi til pasienten i forkant av timen. Legen oppretter oppgaven og tildeler denne til en av helsesekretærene som skal utføre bestillingen.

God oversikt
Ukevisningen i Infodoc Timebok gir behandleren raskt oversikt over ledige timer. Vi har også designet et oversiktsbilde som viser hvem som er på jobb i praksisen og ledig kapasitet hos hver enkelt behandler. På den måten er det lett for hjelpepersonellet å administrere henvendelser fra pasientene.

Legge til ekstra tid
Med Infodoc Timebok er det enkelt å legge til ekstra tid eller åpne en stengt dag i timeboken, og legge timene tilgjengelig på helsenorge.no. Oversiktsbildet gir helsepersonellet informasjon om at legen har lagt til ekstra tid.

Legge til oppgave
Både leger og hjelpepersonell kan legge til oppgaver knyttet til en time. I eksempelet under skal det bestilles taxi til pasienten i forkant av timen. Legen oppretter oppgaven og tildeler denne til en av helsesekretærene som skal utføre bestillingen.


Infodoc Timebok er i pilot hos noen fastleger, og vil være klart for bredding i løpet av 2022. 

Nyhetsbrev

Motta produktnyheter og nyttig informasjon fra oss

Tjenester

Ønsker du mer informasjon og visning av Infodoc sine EPJ-tjenester ber vi deg kontakte oss ved å klikke på knappen under og sende oss en forespørsel.

Forespørsel