Infodoc Faktura er den nye webtjenesten fra Infodoc som sørger for orden i din økonomi, sparer deg for unødvendige bekymringer og gir deg mer tid til pasientene.

Valgfri betalingsløsning
Infodoc Faktura gir deg frihet til å velge den leverandøren av regnskaps- og betalingsløsninger som passer deg best. Infodoc Faktura oppretter ordren og sender deretter fakturainformasjon til din valgte betalingsløsning.

Infodoc Faktura piloteres i første omgang med betalingsautomatene fra Helserespons, Melin Medical og Microlog. Deretter åpner vi opp for andre løsninger som integreres med Infodoc Faktura. Vi jobber med en rekke ulike leverandører for at disse skal kunne tilby tjenester til våre kunder.

Infodoc Faktura er inkludert i journalsystemet Infodoc Plenario.

Infodoc Plenario

Infodoc Fakturas automatiske takstkontroll hindrer at det oppstår avviste Helfo-krav.

I Infodoc Faktura har vi utviklet funksjoner som skal spare tid under konsultasjonen. Blant annet vises takstene i aktivt journalnotat og frikort-status sjekkes automatisk ved oppretting av en ordre.

Dagsoversikten viser hva du har tjent per dag, og dersom du vil sjekke innsendte Helfo-krav finner du full oversikt over dette ett klikk unna.

Nyhetsbrev

Motta produktnyheter og nyttig informasjon fra oss

Tjenester

Ønsker du mer informasjon og visning av Infodoc sine EPJ-tjenester ber vi deg kontakte oss ved å klikke på knappen under og sende oss en forespørsel.

Forespørsel