Referanser

Holmenlegene

“Infodoc er et pålitelig journalsystem, spesielt med tanke på elektronisk kommunikasjon. Etter at vi fikk integrasjonen med helsenorge.no har vi fått et helt suverent arbeidsverktøy i Infodoc Plenario.”

- Tor Magne Lund, fastlege

Spiren fertilitetsklinikk

“Vårt råd til andre spesialister er å vurdere Infodoc dersom man skal ha nytt datasystem. Infodoc er dyktige på installering, support og oppfølging av sine kunder.”

- Liv Bente Romundstad, gynekolog

Øyehelseklinikken

“Infodoc Plenario har fungert godt fra første stund og utfører alle nødvendige oppgaver i vår øyelegepraksis.”

-Sten Ræder, øyelege

Nesbru legesenter

“Hos oss hvor vi er 10 fastleger og har inne mellom 60 og 80 pasienter på lab hver eneste dag er det viktig med et stabilt journalsystem. Infodoc Plenario er effektivt i bruk og enkelt for nyansatte å lære.”

- Janne Hemer Finsberg, mellomleder

Brannstasjonen legesenter

Vi konverterte til Infodoc Plenario i juni 2014. Det å bytte journalsystem er ikke enkelt for noen part, men på grunn av Infodocs support- team gikk dette veldig bra. God support var et av salgspunktene Infodoc vant oss med, og de holder virkelig det de lover! Vi møter alltid en blid og tålmodig person når vi kontakter Infodoc. Det har ikke vært et eneste ”problem” de ikke har kunnet hjelpe med. Alle på support representerer Infodoc på en enestående måte!

- Katrine H. Michalsen og Silje H. Terjesen, Brannstasjonen legesenter, Grimstad

Blikk øyeklinikk

"Infodoc Plenario gjør oss mer effektive på jobb. Det er viktig for oss at Infodoc lytter til sine kunder og utvikler journalsystemet i tråd med våre behov."

- Svein Ove Semb, øyelege

Stovner legesenter

“Som bruker av Infodoc Plenario har jeg engasjert meg i utviklingen av journalsystemet. Jeg er medlem av brukernes egen organisasjon Infobruk, og er blitt utnevnt til brukerrepresentant i Infodocs produktråd. Alle kolleger som ønsker en visning av Infodoc Plenario i et levende driftsmiljø er velkommen til mitt kontor.”

- Finn Skogstad, Fastlege

Få tilbud på Infodoc Plenario

Legekontor og helsestasjoner over hele landet er blitt mer effektive med Infodoc Plenario. Få et uforpliktende tilbud ved å klikke her!