Referanser

Legekontor over hele landet har blitt mer effektive med Infodoc Plenario

Bli med du også, og få et godt tilbud ved å registrere deg her!

Fastlege Magnus K. S. Andersen

“Kjempefornøyd med Infodoc. Prøvd alle de ledende systemene og Infodoc er uten tvil best. Anbefales!”

- Magnus Kåre Skjeggedal Andersen, Kystveien Legesenter

Gynekolog Liv Bente Romundstad

“Vårt råd til andre spesialister er å vurdere Infodoc dersom man skal ha nytt datasystem. Infodoc er dyktige på installering, support og oppfølging av sine kunder.”

- Liv Bente Romundstad, Spiren fertilitetsklinikk

Øyelege Svein Salvesen

“Infodoc Plenario er først og fremst et stabilt og driftssikkert journalsystem. Det er fleksibelt og tilrettelegger for god kommunikasjonsflyt internt på klinikken”

- Svein Salvesen, Øyesenteret

Helsesekretær Ingunn Scheie Robstad

 "Infodoc blir bare bedre og bedre. I tillegg er det enkelt å få hjelp pr. telefon. Ventetiden på hjelp er også mye kortere. De som svarer har stor kunnskap og hjelper med det meste."

- Ingunn Scheie Robstad, Spesialistsenteret

Brannstasjonen legesenter

Vi konverterte til Infodoc Plenario i juni 2014. Det å bytte journalsystem er ikke enkelt for noen part, men på grunn av Infodocs support- team gikk dette veldig bra. God support var et av salgspunktene Infodoc vant oss med, og de holder virkelig det de lover! Vi møter alltid en blid og tålmodig person når vi kontakter Infodoc. Det har ikke vært et eneste ”problem” de ikke har kunnet hjelpe med. Alle på support representerer Infodoc på en enestående måte!

- Katrine H. Michalsen og Silje H. Terjesen, Brannstasjonen legesenter, Grimstad

Fastlege Ketil Kvanum Sund

Vi som jobber ved Legehuset Varden er meget godt fornøyd med Infodoc Plenario. Journalsystemet er brukervennlig og bidrar til effektiv arbeidsflyt ved kontoret. Det er en stor fordel at e-resept og eksterne lab-bestillinger er godt integrert i journalen. Systemet er stabilt, og vi har knapt hatt problemer med driftsstans. Ved problemer får vi rask hjelp fra Infodocs brukerstøtte. Vi erfarer at Infodoc hører på våre innspill for å tilpasse journalsystemet til brukerne.

- Ketil Kvanum Sund, Legehuset Varden

Øyelege Svein Ove Semb

"Infodoc Plenario gjør oss mer effektive på jobb. Det er viktig for oss at Infodoc lytter til sine kunder og utvikler journalsystemet i tråd med våre behov."

- Svein Ove Semb, Blikk øyeklinikk

Fastlege Finn Skogstad

“Som bruker av Infodoc Plenario har jeg engasjert meg i utviklingen av journalsystemet. Jeg er medlem av brukernes egen organisasjon Infobruk, og er blitt utnevnt til brukerrepresentant i Infodocs produktråd. Alle kolleger som ønsker en visning av Infodoc Plenario i et levende driftsmiljø er velkommen til mitt kontor.”

- Finn Skogstad, Stovner legesenter

Øyelege Hjalmar Broch

“Da jeg valgte Infodoc Plenario i min praksis følte jeg meg godt ivaretatt fra første stund. Jeg fikk god opplæring og har siden fått hjelp på support-telefonen når jeg trenger det.”

- Hjalmar Broch, Tønsberg øyelegesenter

Fastlege Øyvind Kjelsvik

“Infodoc Plenario er et stabilt, pålitelig og modent EPJ-system. Brukeropplevelsen er tilpasset arbeidsflyten i klinisk hverdag, og preges av forutsigbarhet og logikk mer enn "spennende" skjermbilder. Jeg liker også at Infodoc er seriøse på brukermedvirkning, og deltar aktivt i utvikling av nasjonale løsninger innen helse-IKT, som f eks eResept.”

- Øyvind Kjelsvik, Ringerike medisinske senter

Fastlege Bente Skadal

“Infodoc Plenario er logisk i bruk. Infodoc leverer god support, hyppige oppdateringer, og kommer raskt på banen når myndighetene krever endringer.”

- Bente Skadal, Andøya legesenter