Vesentlig informasjon sendes ikke lenger per e-post

Nyhetsbrev fra Infodoc sendes ikke lenger per e-post, men kan leses direkte i Infodoc Plenario. Noen ganger vil det ligge kritisk informasjon for drift på legekontoret her. Det er derfor svært viktig å klikke på i-symbolet for å lese uleste meldinger når dette forekommer!

 

 

Nyhetsbrev fra Infodoc sendes ikke lenger per e-post, men kan leses direkte i Infodoc Plenario. 

Det er verdt å merke seg informasjonssymbolet “i” (se bildet under). Ved å klikke på dette symbolet, får samtlige brukere tilgang til nyhetsbrev og andre tips som vi mener kan være nyttige for alle.

Dersom det finnes nye uleste nyhetsmeldinger, vil man enkelt kunne se det ved at det vises et tall nede på symbolet. Når en melding er lest og lukket, forsvinner den fra listen over nyheter, men kan hentes frem igjen når som helst. 

Noen ganger vil det ligge kritisk informasjon for drift på legekontoret her. Det er derfor svært viktig å klikke på i-symbolet for å lese uleste meldinger når dette forekommer!

Dersom du ikke finner nyhetssaker når du klikker på i-symbolet ber vi deg kontakte vår support-avdeling.

Nyhetsbrev

Motta produktnyheter og nyttig informasjon fra oss

Tjenester

Ønsker du mer informasjon og visning av Infodoc sine EPJ-tjenester ber vi deg kontakte oss ved å klikke på knappen under og sende oss en forespørsel.

Forespørsel