Stor interesse for Infodocdagene 2018

1 - 2. februar arrangeres Infodocdagene 2018. Konferansen foregår på Radisson Blu Scandinavia i Oslo og blir en viktig møteplass for brukere av journalsystem i primærhelsetjenesten.

1 - 2. februar arrangeres Infodocdagene 2018. Konferansen foregår på Radisson Blu Scandinavia i Oslo og blir en viktig møteplass for brukere av journalsystem i primærhelsetjenesten. Infodoc tilby 16 nye kurs i Infodoc Plenario, tilpasset de ulike rollene på legekontor og helsestasjon. I tillegg vil deltakerne få innblikk i Infodoc sine produktplaner for de neste tre årene og få anledning til å stille spørsmål og komme med innspill.  

Torsdag kveld inviteres alle deltakere til festmiddag og stand up med Øyvind Loven, kjent fra Morgenklubben med Loven og co på Radio Norge.

www.infodocdagene.no finner du påmeldingsportal og program. Plassene fylles raskt opp og vi anbefaler alle som vil delta å sikre seg billett snarest.

Vi gleder oss til å se deg!

www.infodocdagene.no

Nyhetsbrev

Motta produktnyheter og nyttig informasjon fra oss

Tjenester

Ønsker du mer informasjon og visning av Infodoc sine EPJ-tjenester ber vi deg kontakte oss ved å klikke på knappen under og sende oss en forespørsel.

Forespørsel