Rekordrask opprettelse av koronalegevakter i Oslo og Bergen med Infodocs skyløsning

Oslo og Bergen kommune har i løpet av få dager opprettet korona-legevakter i bydelene på Infodocs skyløsning.

Mange kommuner velger i disse dager å opprette midlertidige legevakter. I Oslo har man i løpet av få dager opprettet syv feberpoliklinikker som tar imot pasienter som er henvist med symptomer på coronavirus. Takket være Infodocs skyløsning, Server i SKY, kunne 300 brukere i løpet av kort tid logge seg på journalsystemet Infodoc Plenario og gjøre seg klare for mottak av pasienter. Leveransen har foregått online og opplæring gis i form av e-læringsvideoer, samt oppfølging fra Infodocs konsulenter via Microsoft Teams. 

 

Bergen kommune åpner mandag 30. mars fire luftveisklinikker i idrettshaller i bydelene. De store fordelene ved å velge et skybasert journalsystem som Infodocs Server i SKY er at det kan opprettes i løpet av en dag, og kan oppskaleres for flere brukere når det trengs.

Vi opplever stor pågang om dagen og prioriterer disse krisesentrene, som kommer i tillegg til planlagte leveranser. Våre ansatte er fullt operative fra hjemmekontor og kan nås på chat, post@infodoc.no eller tlf 415 32 020 fra kl 8-16 alle hverdager. Chat-meldinger og e-poster merket “kritisk” blir raskt tatt hånd om.


Infodoc bidrar til nasjonalt register

Hjemmekontor og Infodoc Plenario

Nyhetsbrev

Motta produktnyheter og nyttig informasjon fra oss

Tjenester

Ønsker du mer informasjon og visning av Infodoc sine EPJ-tjenester ber vi deg kontakte oss ved å klikke på knappen under og sende oss en forespørsel.

Forespørsel