Oppsummering av året 2022

Året nærmer seg slutten, og for Infodoc har det vært et begivenhetsrikt år. Vi er takknemlig for godt samarbeid og gode innspill fra alle våre kunder og samarbeidspartnere, og ser frem til å fortsette med det i 2023.

I år har følgende prosjekt stått i fokus:

  • Infodoc sin PLL-løsning er klar og har vært i bruk hos fastleger og avtalespesialister i Bergen. Infodoc Plenario er det eneste EPJ som er med i utprøvingen av PLL.
  • Vår nye timebok er ferdig pilotert for allmennleger og vi ser frem til at enda flere kontorer tar den i bruk i løpet av neste år. Det jobbes fortløpende med å bygge på ønsket funksjonalitet for helsestasjoner og spesialister.
  • Infodoc Faktura har fått utvidet funksjonalitet og erstatter Plenario Økonomi. Ta kontakt for aktivering av Faktura og start det nye året med forbedret flyt på takst og oppgjør.
  • Vi har fått på plass integrasjon med telefoni i skyen. Phonero er oppe og går, og det jobbes nå med Unisoft Call Manager.
  • Vi har også utviklet selvbetjent aktivering av sky-tjenester, slik at det blir enklere for dere å ta i bruk nye tjenester.

I 2022 passerte andelen kontorer i Sky 50% og leveransekalenderen fylles raskt opp for 2023. Dette er svært gledelig, da fremtidig utvikling vil konsentreres her. 
Det er også verdt å nevne at vår meldingstjeneste behandlet i snitt ca. 7 millioner meldinger hver måned. Feilprosenten er lavere enn 0.003%, og det er godt å se at våre løsninger sikrer trygg og stabil meldingsutveksling for våre kunder.

Med dette ønsker vi alle dere en riktig god jul og flott nytt år!

Nyhetsbrev

Tjenester