Nyhetsbrev og sommerhilsen

Nå er sommeren i gang, og vi er godt på vei med flere prosjekter som er av betydning for deg som kunde.

Kjære kunde, 

Nå er sommeren i gang, og vi er godt på vei med flere prosjekter som er av betydning for deg som kunde.

Her er en liten oppdatering på hva vi jobber med å få på plass akkurat nå og som etterhvert tilgjengeliggjøres i Infodoc SKY:

Antall brukere av Infodoc SKY og utbredelsen av de nye webtjenestene, har økt betydelig det siste halvåret. Infodoc Timebok er i normal drift på allmennlegekontorer og helsestasjoner i Infodoc SKY og nye kontorer aktiveres daglig. Jeg vil ønske alle våre nye brukere hjertelig velkommen, mange av dere har flyttet til Infodoc SKY fra System X.

Neste store steg innen nyutvikling; er Personalia. I samarbeid med Infobruk har vi utformet arvtakeren til kartoteket, som vil gi nær sanntids oppdaterte kontaktopplysninger om pasienten – inkludert telefonnummer. Første pilotkontor på Personalia starter like over sommeren.

Utprøvingen av Pasientens legemiddelliste gir verdifulle erfaringer som blir delt nasjonalt. Samtidig jobber både Infodoc og Infobruk for at integrasjonen med Sentral forskrivningsmodul i Infodoc SKY skal bli nok et steg i retning av tryggere legemiddelbruk.

Det er nå halvannen måned siden EG overtok PatientSky SaaS Norway og dermed også Infodoc og Hove Medical Systems. Tiden har gått med til planlegging rundt onboarding av oss til EG sine systemer, det være seg alt fra ulike systemer som regnskap, support, CRM og utvikling. Herfra har vi flere parallelle løp, og vi vil være i mål med det aller meste til årsskiftet.

Fra PasientSky sin side, så gleder vi oss til fremtiden og til å kunne levere enda bedre løsninger til dere som våre kunder, pasienter og samfunnet ellers.

Videre gleder vi oss over å ønske Anna Persson velkommen som ny utviklingsdirektør i PatientSky. Hun hadde sin første dag hos oss 1. juni og er allerede godt i gang. Anna har flere års erfaring fra tilsvarende roller, og kom nå fra TechStep hvor hun har vært de siste 5 årene.

Til slutt vil vi alle i PatientSky, Hove Medical og Infodoc ønske dere en riktig god sommer.

Med vennlig hilsen,

Kjell M Solli

Adm. direktør – PatientSky SaaS Norway / Infodoc

Nyhetsbrev

Tjenester