Forbered deg til PLL nå

“Alle bør gå inn og rydde i legemiddellistene sine nå”.

Denne oppfordringen kommer fra fastlegevikar Ruth Johnsrud ved Fjellsiden Legesenter i Bergen. Hun forteller at hun i flere år har jobbet strukturert og samstemt legemiddellisten med pasientene hun har hatt innom kontoret. Derfor har det vært lett å ta i bruk de nye funksjonene i PLL.

Ruth er en av allmennlegene som piloterer for Pasientens legemiddelliste (PLL), som er et prøveprosjekt Infodoc har sammen med HelseBergen og Direktoratet for e-helse. Som pilot har Ruth gitt nyttige tilbakemeldinger til Infodoc som har utviklet løsningen for sine brukere. I slike prosjekter er det viktig å jobbe tverrfaglig og samarbeide med utviklerne – man får da en bedre forståelse for deres arbeid og hvilke muligheter man har. Siden januar har hun opprettet omtrent 50 PLLer, men har vært med i selve prosjektet siden høsten 2020 da hun jobbet på Haraldsplass Diakonale Sykehus. 
 

Les videre i vårt nyhetsbrev her

Nyhetsbrev

Motta produktnyheter og nyttig informasjon fra oss

Tjenester

Ønsker du mer informasjon og visning av Infodoc sine EPJ-tjenester ber vi deg kontakte oss ved å klikke på knappen under og sende oss en forespørsel.

Forespørsel