Kostnadsfri overgang til sky

Infodoc Plenario er et komplett og driftssikkert journalsystem som alltid har på plass det siste av elektronisk kommunikasjon og viktig funksjonalitet. Nå tilbyr vi kostnadsfri overgang til vår skyløsning for alle brukere av System X eller CGM journal!

Infodoc setter pasientsikkerhet i høysetet og sørger selvsagt for konvertering av alle journaldata fra journalsystemet som du bruker i dag. Ønsker du en problemfri overgang til nytt journalsystem i 2020 er det Infodoc du skal snakke med.

Ved signering før 31.12.2019 gjør vi overgangen kostnadsfri for deg som har System X eller CGM journal!


Komplett journalsystem

Infodoc Plenario journalsystem er et av landets ledende EPJ-system. Infodoc har vært en viktig samarbeidspartner for norsk helsevesen i over 40 år og leder utviklingen innen digital samhandling og e-helse. Infodoc Plenario er i bruk på legekontor, i spesialistpraksiser, på helsestasjoner og i kommunehelsetjenesten over hele landet.

Med Infodoc har du alltid på plass det siste av elektronisk kommunikasjon og viktig funksjonalitet som sørger for en effektiv hverdag på legekontoret, som blant annet e-resept og online rekvirering. Infodoc Plenario er fullt integrert med Helsenorge.no og Helserespons for digital pasientdialog.

Vår supportavdeling svarer deg raskt når du behøver hjelp og løser de fleste saker i første samtale eller via chat.


Server i SKY – for deg som vil jobbe online

Med Server i SKY har du Infodoc Plenario tilgjengelig overalt via internett. Alle data er sikkert lagret i skyen og journalsystemet er alltid oppdatert med nyeste versjoner. Server i SKY er bygget på Microsoft Azure som er en av verdens største skyplattformer og som samsvarer med Normen og GDPR.


Rask innovasjon i skyen

Alle modulene i dagens Infodoc Plenario byttes i disse dager ut med moderne skytjenester med enda mer brukervennlig design. Som kunde av Infodoc vil du få gleden av å ta i bruk disse etterhvert som de lanseres.

Allerede denne vinteren kommer økonomitjenesten Infodoc Faktura med automatisk takstkontroll og sjekk av frikort-status. Neste skytjeneste som lanseres er Infodoc Timebok, som introduserer en helt ny verden med tanke på tilpasning til de ulike rollene på legekontoret.
 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Ønsker du en problemfri overgang til nytt journalsystem så kontakt oss i dag slik at vi kan reservere leveransedato til deg.

Kontakt oss

Nyhetsbrev

Motta produktnyheter og nyttig informasjon fra oss

Tjenester

Ønsker du mer informasjon og visning av Infodoc sine EPJ-tjenester ber vi deg kontakte oss ved å klikke på knappen under og sende oss en forespørsel.

Forespørsel