InfodocID - ny innlogging i Infodoc Plenario

På Infodocdagene 7. – 8. februar 2019 har vi gleden av å lansere Infodoc Faktura som erstatter dagens Infodoc Plenario Økonomi. Alle modulene i Infodoc Plenario vil i tiden frem mot 2021 bli levert som tjenester med enklere brukergrensesnitt og ny design. 

På Infodocdagene 7. – 8. februar 2019 har vi gleden av å lansere Infodoc Faktura som erstatter dagens Infodoc Plenario Økonomi. Infodoc har tatt i bruk sky-plattformen Microsoft Azure og Infodoc Faktura er første del av Infodoc Plenario som leveres i skyen.

Innen utgangen av 2020 vil hele Infodoc Plenario være skybasert og ikke lenger være en lokal installasjon på legekontoret. Når Infodoc Plenario er blitt en sky-tjeneste vil man ikke lenger ha behov for lokal server for å bruke journalsystemet. Vi vet at flere av våre kunder har servere som er moden for å skiftes ut. For å unngå store investeringer i en server som man ikke vil ha særlig nytte av etter 2020, tilbyr vi Server i SKY som en midlertidig løsning før hele Infodoc Plenario tilbys fra skyen.

For å få tilgang til de nye sky-tjenestene vil du som kunde av Infodoc få tildelt InfodocID. Denne innloggings-identiteten erstatter dagens innlogging i Infodoc Plenario og tilfredsstiller krav til sikkerhet i Microsoft Azure og Norsk Helsenett.

Ved å klikke på lenken kan du se filmen vi har laget som beskriver hvordan InfodocID vil fungere: InfodocID-film.

Nyhetsbrev

Tjenester