Nyheter

InfodocID - ny innlogging i Infodoc Plenario

Infodoc har tatt i bruk sky-plattformen Microsoft Azure og vi har begynt å skrive om Infodoc Plenario til en sky-tjeneste. Innen utgangen av 2020 vil Infodoc Plenario ikke lenger være en lokal installasjon på legekontoret, men bli tilbudt fra skyen. I tiden fremover vil dagens moduler i Infodoc Plenario bli skrevet om til tjenester med enklere brukergrensesnitt og ny design. Én etter én vil disse nye tjenestene bli tilgjengelig for alle brukere av Infodoc Plenario. Allerede på Infodocdagene 7. – 8. februar 2019 har vi gleden av å lansere Infodoc Faktura som erstatter dagens Infodoc Plenario Økonomi.

Når Infodoc Plenario er blitt en sky-tjeneste vil man ikke lenger ha behov for lokal server for å bruke journalsystemet. Vi vet at flere av våre kunder har servere som er moden for å skiftes ut. For å unngå store investeringer i en server som man ikke vil ha særlig nytte av etter 2020, tilbyr vi Server i SKY som en midlertidig løsning før hele Infodoc Plenario tilbys fra skyen.

For å få tilgang til de nye sky-tjenestene vil du som kunde av Infodoc få tildelt InfodocID. Denne innloggings-identiteten erstatter dagens innlogging i Infodoc Plenario og tilfredsstiller krav til sikkerhet i Microsoft Azure og Norsk Helsenett.

Ved å klikke på lenken kan du se filmen vi har laget som beskriver hvordan InfodocID vil fungere: InfodocID-film.