Infodocdagene 6. - 7. februar 2020

6. – 7. februar inviteres alle brukere av Infodoc Plenario til Infodocdagene 2020. Her vil vi blant annet lansere skytjenesten Infodoc Timebok!

Infodocdagene er blitt en årlig møteplass for leger og helsepersonell fra hele landet. 6. – 7. februar 2020 inviterer vi alle brukere av Infodoc Plenario til et tettpakket program på Radisson Blu Scandinavia i Oslo. Her kan du velge mellom ulike kurs tilpasset din rolle, få lære av andre legekontors erfaringer, det blir lansering av skytjenesten Infodoc Timebok og det blir god underholdning! 

For Infodocdagene 2020 har vi utarbeidet helt nye kurs som “Medikasjonsrutiner”, “Hjelpepersonalets spørretime” og kurs for systemansvarlige med fokus på InfodocID og Infodoc eSentral i sky. Noen populære kurs, som hurtigtastkurset, blir også å se på programmet, og denne gang med oppgaver tilpasset ulike roller på legekontoret. Du vil også få anledning til å delta på kurs i skytjenesten Infodoc Faktura. Helsesykepleiere og jordmødre vil ha et eget opplegg med temaer som lab på helsestasjon, elektronisk samhandling, og erfaringsdeling. 

Infodocdagene 2020 blir første anledning til å se skytjenesten Infodoc Timebok og bli bedre kjent med denne. Du vil også få innsikt i Infodocs planer fremover og få svar på alle dine spørsmål om den endelige skyløsningen.  

Tradisjonen tro inviterer vi til stor festmiddag torsdag kveld, denne gangen ledet av fastlege og stand-up-komiker Jonas Kinge Bergland! 

Infodocdagene er en gyllen anledning til å lære noe nyttig og ha det hyggelig sammen med kolleger. I fjor deltok over 300 brukere av Infodoc Plenario og vi håper at enda flere blir med i år!

Påmelding åpner 1. oktober!

Her forteller Taran og Marianne ved Solum legesenter om sin opplevelse av Infodocdagene 2019

Nyhetsbrev

Tjenester