Infodoc Faktura rulles ut i høst

Infodoc Faktura er den nye skytjenesten fra Infodoc som skal erstatte dagens økonomi-modul. Målet vårt har vært å skape enkel og effektiv fakturahåndtering, samtidig som tjenesten gir deg bedre oversikt over dine inntekter.

Infodoc Faktura er den nye skytjenesten fra Infodoc som skal erstatte dagens økonomi-modul. Infodoc Faktura er utviklet i samarbeid med leger og helsepersonell som har erfaring med bruk av ulike journalsystem og vet hva som kreves for en effektiv hverdag i legepraksisen. Målet vårt har vært å skape enkel og effektiv fakturahåndtering, samtidig som tjenesten gir deg bedre oversikt over dine inntekter.

Sparer tid og hindrer avviste Helfo-krav
Vi har lagt vekt på å utvikle funksjoner som skal spare tid under konsultasjonen. Takstene vil vises i aktivt journalnotat og det er lagt inn automatisk sjekk av frikort-status ved oppretting av en ordre.

Dagsoversikten viser hva du har tjent per dag, og dersom du vil sjekke innsendte Helfo-krav finner du full oversikt over dette ett klikk unna. Infodoc Fakturas automatiske takstkontroll hindrer at det oppstår avviste Helfo-krav.

Betalings- eller regnskapsløsning integreres med Infodoc Faktura
Infodoc Faktura gir deg frihet til å velge den leverandøren av regnskaps- og betalingsløsninger som passer deg best. Infodoc Faktura oppretter ordren og sender deretter fakturainformasjon til din valgte betalingsløsning. For optimal arbeidsflyt med Infodoc Faktura er det nødvendig at legekontoret er knyttet opp mot en betalingsløsning eller et regnskapssystem. Vi ønsker å gi våre kunder stor valgmulighet og vil gjøre integrasjoner mot en rekke leverandører.

Infodoc Faktura piloteres i første omgang med betalingsautomatene fra Helserespons, Melin Medical og Microlog og vil bli tilgjengelig for de av våre kunder som har disse automatene i løpet av høsten 2019. Deretter åpner vi opp for andre løsninger som integreres med Infodoc Faktura. Vi jobber med en rekke ulike leverandører for at disse skal kunne tilby tjenester til våre kunder.

Infodoc Faktura vil erstatte dagens økonomi-modul for alle kunder av Infodoc, både dem som har lokal installasjon på server og dem som har Server i SKY.

Infodoc Plenario som skytjeneste i 2021
Innen utgangen av 2020 vil hele Infodoc Plenario være skybasert og ikke lenger være en lokal installasjon på legekontoret. Da vil alle data være trygt lagret i skyen og alltid være tilgjengelig slik at du kan jobbe hvor du vil, når du vil. Samtidig vil du oppleve at journalsystemet er enda raskere, mer stabilt og tryggere enn noen gang.

Infodoc Faktura er første del av Infodoc Plenario som leveres i skyen.

 

Nyhetsbrev

Tjenester