Hjemmekontor og oppsett av nytt kontor

Vi får for tiden mange henvendelser om det er mulig å jobbe i Infodoc Plenario fra hjemmekontor og oppsummerer her hvilke valg man har. Vi kan også på svært kort varsel opprette nye virksomheter, som midlertidige legevakter og legekontor.

Med Infodoc Server i SKY kan man jobbe i Infodoc Plenario så lenge man har tilgang på internett, og omfatter alle brukerne i helsepraksisen. Infodoc Plenario er integrert med helsenorge.no for digitale publikumstjenester som e-konsultasjon og reseptfornyelse.

Dersom du har Infodoc Plenario installert på server kan hjemmekontor-løsningen fra Norsk helsenett (NHN) være en løsning. NHN melder imidlertid om stor pågang og lengre svartid enn vanlig i deres kundesenter.

Videokonsultasjon
Vi har fått flere henvendelser den siste tiden angående videokonsultasjoner. Her finnes det flere gode alternativer som benyttes av våre kunder. Følg gjerne Legeforeningens og Helsedirektoratets anbefalinger av tjenester, som har høyeste sikkerhetsnivå ved bruk. Våre kunders erfaring, som også har vært formidlet på Infobruk sin Facebook-gruppe, er at det er en fordel å ha to pc-skjermer - en skjerm til videoen og en skjerm til Infodoc Plenario. Dette er også en av grunnene til at vi har valgt å ikke integrere videokonsultasjon i Infodoc Plenario

Midlertidige legevakter
Flere kommuner oppretter i disse dager midlertidige legevakter og legekontor. Vi bistår med rask etablering av journalsystem slik at disse virksomhetene kan være operative på svært kort tid. Kontakt en av våre rådgivere for nærmere informasjon.

 

Utvidete takster

Nye retningslinjer

Nyhetsbrev

Motta produktnyheter og nyttig informasjon fra oss

Tjenester

Ønsker du mer informasjon og visning av Infodoc sine EPJ-tjenester ber vi deg kontakte oss ved å klikke på knappen under og sende oss en forespørsel.

Forespørsel