Flere fastlegekontor får ta i bruk digital dialog i vår

Fredag 11.mars samlet vi brukere av Infodoc Plenario fra hele landet i Oslo Kongressenter til seminar. Tema for dagen var den kommende tjenesten for digital dialog med fastlegen over Helsenorge.no.

Fredag 11.mars samlet vi brukere av Infodoc Plenario fra hele landet i Oslo Kongressenter til seminar. Tema for dagen var den kommende tjenesten for digital dialog med fastlegen over Helsenorge.no. Engasjerte fastleger og helsepersonell fikk stille spørsmål om tjenesten til representanter for Direktoratet for e-helse, som i tett samarbeid med Infodoc har utviklet tjenesten som skal øke servicenivået på legekontoret.

De nye digitale tjenestene som skal tjene som et supplement til pasientkonsultasjonen på legekontoret, er timebestilling på nett, fornyelse av resepter, e-konsultasjon og kontakt med legekontoret for administrative spørsmål. Fastlege Regin Hjertholm ved Eidsvåg legekontor har testet løsningen i snart ett år og forteller om en enklere hverdag for både pasientene og de ansatte ved legekontoret. Spesielt trekker han frem det faktum at de nå har lite telefonkø, fordi mange pasienter velger å selv bestille time eller ny resept, og få svar på sine spørsmål over nett.

Løsningen for digital dialog med fastlegen rulles ut på Infodoc sine fastlegekontor gradvis i løpet av året, med oppstart nå i vår. På bakgrunn av svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne på våre seminar velger vi å fortsette med slike informasjonsmøter. Dersom du ønsker å delta på et av våre seminar må du være oppmerksom på invitasjoner som vil bli sendt ut i løpet av nærmeste framtid.

Nyhetsbrev

Motta produktnyheter og nyttig informasjon fra oss

Tjenester

Ønsker du mer informasjon og visning av Infodoc sine EPJ-tjenester ber vi deg kontakte oss ved å klikke på knappen under og sende oss en forespørsel.

Forespørsel