Få en innføring i digital pasientkontakt

Infodoc tilbyr digital pasientkontakt via den offentlige løsningen på Helsenorge.no. Her får du se en liten filmsnutt som viser hvordan dette fungerer for fastløege og pasient.

Infodoc tilbyr digital pasientkontakt via den offentlige løsningen på Helsenorge.no. Løsningen som er kalt Digital dialog med fastlegen (DDFL), er fullt integrert med Infodoc Plenario. Dette vil si at alle henvendelser fra pasienten kommer direkte inn i Infodoc Plenario, og fastlegen besvarer henvendelsene i journalsystemet. Pasientene sender melding til fastlegen eller legekontoret via Helsenorge.no, som er Direktoratet for e-helse sin helseportal for alle landets innbyggere. Løsningen er i bruk ved fastlegekontor over hele landet, og brukerne rapporterer om større effektivitet og bedre pasientoppfølging!

Her får du en enkel og informativ innføring i hvordan den digitale dialogen mellom pasient og fastlege fungerer via Helsenorge.no: 

Nyhetsbrev

Motta produktnyheter og nyttig informasjon fra oss

Tjenester

Ønsker du mer informasjon og visning av Infodoc sine EPJ-tjenester ber vi deg kontakte oss ved å klikke på knappen under og sende oss en forespørsel.

Forespørsel