Ett av fem pasientmøter på nett

Fastlege Regin Hjertholm forteller til Bergens Tidende om sine erfaringer med Digital dialog med fastlegen over helsenorge.no.

I Bergens Tidende 26. september forteller fastlege Regin Hjertholm ved Eidsvåg legekontor om sine erfaringer med Digital dialog med fastlegen over helsenorge.no. Eidsvåg legekontor har allerede i tre år tilbudt e-konsultasjoner, timebestilling og reseptfornyelser via helsenorge.no, og nå forteller fastlegen om kortere ventetid og bedre pasientoppfølging.  

- Jeg får ingen klager fra pasientene som må betale ordinær egenandel for e-konsultasjon. De er kjempeglade for å få fornyet en resept eller få svar fra legen uten at de må ta seg fri og møte på kontoret, sier fastlege Regin Hjertholm til Bergens Tidende.
Les artikkelen her

Dersom du ønsker å ta i bruk Digital dialog med fastlegen over helsenorge.no kan du kontakte Infodoc på post@infodoc.no eller ringe vårt sentralbord på 415 32 020.
 

Nyhetsbrev

Motta produktnyheter og nyttig informasjon fra oss

Tjenester

Ønsker du mer informasjon og visning av Infodoc sine EPJ-tjenester ber vi deg kontakte oss ved å klikke på knappen under og sende oss en forespørsel.

Forespørsel