Begeistret over ny timebok

Kleppestø legesenter på Askøy utenfor Bergen har vært pilotkontor for Infodoc Timebok. Vi tok en prat med Hildegunn, en erfaren helsesekretær.

"Vi bare hoppet i det, og det gikk over all forventning" forteller helsesekretær Hildegunn med et stort smil. Når legekontoret skulle i gang med ny timebok, tenkte hun først: "Hvorfor skal vi få ny timebok? Vi har jo en som fungerer! Men etter å ha brukt denne, er den mye bedre. Vi er veldig fornøyde".

Favoritten er nok tidsgrafen som gir oversikt over ledig tid. "Den er alfa og omega - helt genial", forteller Hildegunn - "vi finner de ledige timene mye raskere, og jeg bruker den hele tiden".

En annen funksjon i Timeboken er mulighet for å lage oppgaver. Hildegunn forteller at de liker den veldig godt. "Frem til nå har vi brukt den hovedsakelig for pasientrelaterte oppgaver som telefonbeskjeder, sykemeldinger og beskjeder fra hjemmesykepleien, men jeg ser fordelen med å bruke den også for interne oppgaver. I en travel hverdag er det fint å få samlet alt på ett sted", sier Hildegunn.

Vi har også flyttet timeønskene fra helsenorge.no inn i timeboken. Hvordan oppleves det? "Det ble mer oversiktlig for oss helsesekretærer – det er jo stort sett der vi jobber. Jeg liker spesielt godt at vi ser hele dialogen med pasienten, og også om pasienten allerede har en time". Så vil du anbefale overgang til Infodoc Timebok? "JA" svarer Hildegunn kontant – "og alle legene her er også veldig fornøyde".

Nyhetsbrev

Tjenester