Nyheter

Første kunde på Server i SKY

Mandag 1. oktober startet Idrettsmedisinsk avdeling med Server i SKY, som er første sky-tjeneste fra Infodoc. Med Server i SKY har du ikke lenger behov for lokal server for å bruke Infodoc Plenario, og journalsystemet oppleves mye raskere enn før.

Tjenesten Server i SKY er bygget på Microsoft Azure som er den eneste skyplattformen som samsvarer med Normen og GDPR. Med Server i SKY er man garantert 98 % oppetid og all backup blir lagt i skyen. 

Idrettsmedisinsk avdeling er et nyopprettet helsesenter som tilbyr helsemedlemskap som inkluderer trening og tilgang på rask behandling hos ulike fagfolk gjennom treningssenterkjeden Stamina Trening. Allmennlegene er tilgjengelieg online og foretar i hovedsak videokonsultasjoner. Idrettsmedisinsk avdeling ser det som en fordel at de ikke behøver linje fra Norsk Helsenett og at de slipper å investere i server, med alt det innebærer av vedlikehold. – Dessuten er det fint å bare ha én leverandør å forholde seg til når det gjelder journalsystem, server og database, sier Sveinung Gangstø som sammen med Arne Instebø er legene som har vært med fra oppstarten. Idrettsmedisinsk avdeling behøver heller ikke lenger å bruke tid på oppdateringer da Infodoc Plenario alltid vil være oppdatert når man logger på Server i SKY.  

Idrettsmedisinsk avdeling forteller at antallet nye helsemedlemskap som er tegnet den første måneden overstiger forventningene og planer for utvidelse er allerede i gang. I første omgang ønsker senteret å ansette flere saksbehandlere og leger, men også annet fagpersonell som fysioterapeuter.

Vi takker for et godt samarbeid ved oppstart av Server i SKY og ønsker Idrettsmedisinsk avdeling lykke til med et spennende konsept!

Ønsker du tilbud eller nærmere informasjon om Server i SKY? Kontakt oss på salg@infodoc.no.