Utvikler

Publisert: 15.01.2021
Sted: Bønes, Hordaland
Kategori: Helse og medisin | IT, Teknologi og Telecom
Varighet: Fast
Søknadsfrist: 13.10.2021
Søk her!

Norsk helsevesen er mer enn noen gang avhengig av smarte IT-systemer med fokus på effektivitet og pasientsikkerhet. Infodoc er et topp moderne programvarehus som utvikler programvare til primær- og spesialisthelsetjenesten. Vi utvider nå utviklingsmiljøet vårt i Bergen og trenger flere dyktige systemutviklere med oss på laget.

Vi ønsker oss en sosial, ansvarsbevisst og engasjert "stå-på-type", som liker å bruke sine kreative evner på å lage gode og stabile løsninger. Vi ser etter deg som synes ny teknologi er spennende, som vil lære av de beste, og som kan omsette ideer til enkle og praktiske løsninger. Produktet vårt, Infodoc Plenario, blir utviklet i .NET for plattformen Microsoft Azure. Relevant kompetanse er C#, .NET og REST-API-er. Erfaring med Blazor er også en fordel.

Som del av Infodoc-teamet vil du være med gjennom hele utviklingsfasen, fra utarbeiding av kravspesifikasjon, brukergrensesnitt og forretningslogikk til produksjonssetting. Teamet du blir en del av, består av designere, utviklere og testere. Sammen bygger vi smarte skyløsninger for kundene våre.

Vi ser etter kvalitetsbevisste medarbeidere som er både faglig og sosialt engasjerte.

Hos Infodoc møter du entusiastiske, fagsterke og glade kolleger, som jobber tett sammen med spennende oppgaver i et ledende og innovativt utviklingsmiljø.

Vi holder til i lyse og luftige lokaler på Bønes, og vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger.

Har du IT-utdannelse fra høyskole eller universitet, og erfaring fra utvikling på .Net-plattformen, vil vi gjerne høre fra deg.


Infodoc er en del av produktlinjene fra PatientSky. PatientSky er et SaaS-selskap som utvikler innovative e-helseløsninger for helsesektoren for å sikre fremtiden for en ny og bedre helsesektor. Siden etableringen av selskapet i 2014 har PatientSky vokst til over 200 ansatte på tvers av de nordiske landegrensene, og vi har internasjonale ambisjoner. PatientSky befinner seg i en spennende fase hvor vi skal bevege oss fra Start-up til Scale-up. Dette gir deg som utvikler muligheten for merkbar påvirkning på selskapet og stabilt arbeidsliv.


Vi jobber med det siste innen teknologi og leverer journalsystemet som en skytjeneste i Microsoft Azure. Vårt journalsystem er i bruk på allmennlegekontor, i spesialistpraksiser og i kommunehelsetjenesten over hele landet. Infodoc er Microsoft Gold Partner.

Søk her!

Kontaktdetaljer

Pål Skorge

954 42 145 pal.skorge@dfind.no