Utvikler

Publisert: 16.11.2021
Sted: Bønes, Hordaland
Kategori: Helse og medisin | IT, Teknologi og Telecom
Varighet: Fast
Søknadsfrist: 31.01.2022
Søk her!

Vi ønsker oss en sosial, ansvarsbevisst og engasjert "stå-på-type" som liker å bruke sine kreative evner for å lage gode og stabile løsninger. Vi ser etter deg som synes ny teknologi er spennende, som vil lære av de beste, og som kan omsette ideer til enkle og praktiske løsninger. Produktet vårt, Infodoc Plenario, blir utviklet i .NET for plattformen Microsoft Azure. Relevant kompetanse er C#, .NET og REST-API-er. Erfaring med Blazor er også en fordel. Selv om vi tar mål av oss til å være teknologisk nytenkende, bruker vi fremdeles noen av de eldre systemene våre, som vil trenge support. Det er derfor viktig at du også kan bidra her.

Som del av Infodoc-teamet vil du være med gjennom hele utviklingsfasen, fra utarbeidelse av kravspesifikasjon, brukergrensesnitt og forretningslogikk til produksjonssetting. Teamet du blir en del av, består av designere, utviklere og testere. Sammen bygger vi smarte og brukervennlige skyløsninger for kundene våre. 

Vi ser etter kvalitetsbevisste medarbeidere som er både faglig og sosialt engasjerte.

Hos Infodoc møter du entusiastiske, fagsterke og glade kolleger, som jobber tett sammen med spennende oppgaver i et ledende og innovativt utviklingsmiljø.

Vi holder til i lyse og luftige lokaler på Bønes, og kan tilby konkurransedyktige betingelser.  

Har du IT-utdannelse fra høyskole eller universitet, og erfaring fra utvikling på .Net-plattformen, eller er du en dedikert, nysgjerrig, selvlært utvikler?

Vi vil gjerne høre fra DEG.

Se stillingsannonsen på Finn.no her.

Søk her!

Kontaktdetaljer

Karen Sigland

98097741 karen.sigland@patientsky.com