Ledige stillinger


Helsesektoren er i stadig utvikling mot en mer digital hverdag med stort fokus på effektivitet og pasientsikkerhet. Infodoc er et topp moderne programvarehus som utvikler skytjenester for det norske helsevesen. Vi har mange spennende prosjekter som skal gjennomføres i årene som kommer og har nå fire ledige stillinger.

 

Vi ønsker kvalitetsbevisste, faglig engasjerte og sosiale medarbeidere. Vi tilbyr et ledende, innovativt utviklingsmiljø med konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger. 

 

Vi ønsker alle studenter velkommen til å sende oss en åpen søknad enten du ønsker sommerjobb eller å samarbeide med Infodoc om masteroppgaven din. Søknad sendes solvi@infodoc.no.

 

 

Har du lyst til å lage smarte skyapplikasjoner for helsevesenet med høyt fokus på sikkerhet, så håper vi du vil søke på stillingen C# systemutvikler. Vi utvikler på Microsoft .Net-plattformen og våre skytjenester kjøres i Microsoft Azure.  Vi søker deg som har stor entusiasme rundt ny teknologi og trender!

Send din søknad til solvi@infodoc.no 

C# Systemutviklere

 

Som software-tester i Infodoc får du være med i hele prosessen for å utvikle smarte skyløsninger. Dette innebærer kravutredning, kvalitetssikring av leveransen og pilotering mot kunder. Synes du dette høres interessant ut? Søk på stillingen som vår nye tester, da vel!

Send din søknad til solvi@infodoc.no 

Software-tester

 

Brenner du for god språklig formidling og kan tenke deg å samarbeide med et høyt kvalifisert utviklerteam som utvikler skyløsninger for det norske helsevesenet? Ja, da ønsker vi at du søker på stillingen som teknisk forfatter hos Infodoc! 

Send din søknad til solvi@infodoc.no 

Teknisk forfatter

Bli med oss på laget!