Ledige stillinger

 

Helsesektoren er i stadig utvikling mot en mer digital hverdag med stort fokus på effektivitet og pasientsikkerhet. Infodoc er et topp moderne programvarehus som utvikler skytjenester for det norske helsevesen. Vi har mange spennende prosjekter som skal gjennomføres i årene som kommer og har nå ledige stillinger for C# systemutviklere, en stilling som support-konsulent, og to ledige stillinger på vår konsulent-avdeling.
 

Har du lyst til å lage smarte skyapplikasjoner for helsevesenet med høyt fokus på sikkerhet, så håper vi du vil søke på stillingen C# systemutvikler. Vi utvikler på Microsoft .Net-plattformen og våre skytjenester kjøres i Microsoft Azure.  Vi søker deg som har stor entusiasme rundt ny teknologi og trender!

Send din søknad til solvi@infodoc.no

C# Systemutviklere
 

Vi søker deg som har teknisk og/eller helsefaglig bakgrunn til vår konsulentavdeling. Infodoc er i sterk vekst og vi søker derfor flere konsulenter som kan bidra med å styrke kapasiteten vår fremover. Konsulentene i Infodoc er allsidige, har høyt arbeidstempo og varierte arbeidsoppgaver. Arbeidssted vil være kontoret vårt på Bønes i Bergen.

 IT-konsulent

 

Vi ønsker alle studenter velkommen til å sende oss en åpen søknad enten du ønsker sommerjobb eller å samarbeide med Infodoc om masteroppgaven din. Søknad sendes solvi@infodoc.no.

 

Bli med oss på laget!