Infodoc setter pasientsikkerhet i høysetet og sørger for sikker konvertering av alle journaldata fra journalsystemet som du bruker i dag. Ønsker du en problemfri overgang til nytt journalsystem i 2020 er det Infodoc du skal snakke med. 

Ved signering før 31.03.2020 gjør vi overgangen kostnadsfri for deg som har System X eller CGM journal!

Her finner du kontaktinformasjon til våre medarbeidere

 

Fordeler med Infodoc

  • Svært god support med rask svartid*
  • I front på digital samhandling og e-helse
  • Konverterer alle journaldata
  • Tilgjengelighet og sikker lagring i sky
  • Problemfri overgang

* I 2019 var vår gjennomsnittlige responstid på telefon og chat 20 sekunder!

Rask innovasjon i skyen

Alle modulene i dagens Infodoc Plenario byttes i disse dager ut med moderne skytjenester med enda mer brukervennlig design. Som kunde av Infodoc vil du få gleden av å ta i bruk disse etterhvert som de lanseres.

Allerede denne vinteren kommer økonomitjenesten Infodoc Faktura med automatisk takstkontroll og sjekk av frikort-status. Neste skytjeneste som lanseres er Infodoc Timebok, som introduserer en helt ny verden med tanke på tilpasning til de ulike rollene på legekontoret.

God og effektiv support

Med Infodoc har du alltid på plass det siste av elektronisk kommunikasjon og viktig funksjonalitet som sørger for en effektiv hverdag på legekontoret, som blant annet e-resept og online rekvirering. Infodoc Plenario er fullt integrert med Helsenorge.no og Helserespons for digital pasientdialog. 

Vår supportavdeling svarer deg raskt når du behøver hjelp og løser de fleste saker allerede i første samtale eller via chat. I 2019 var vår gjennomsnittlige responstid på telefon og chat 20 sekunder!

Server i SKY – for deg som vil jobbe online

Med Server i SKY har du Infodoc Plenario tilgjengelig overalt via internett. Alle data er sikkert lagret i skyen og journalsystemet er alltid oppdatert med nyeste versjoner. Server i SKY er bygget på Microsoft Azure som er en av verdens største skyplattformer og som samsvarer med Normen og GDPR.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Ønsker du en problemfri overgang til nytt journalsystem så kontakt oss i dag slik at vi kan reservere leveransedato til deg.

 

Forespørsel