Infodocdagene er blitt en årlig møteplass for leger og helsepersonell fra hele landet. 

6. – 7. februar 2020 inviterer vi alle brukere av Infodoc Plenario til et tettpakket program på Radisson Blu Scandinavia i Oslo.

Her kan du velge mellom ulike kurs tilpasset din rolle, få lære av andre legekontors erfaringer, det blir lansering av skytjenesten Infodoc Timebok og det blir god underholdning! 

 
 

Messetilbud fra Bergman Diagnostika

HemoCue® WBC DIFF

HemoCue® WBC DIFF

Leukocytteller- inkl. 25 tester

4.000,- kr (eks. mva)
Veil.pris: 9.038,-

Horiba Microsemi CRP 

Celleteller med CRP

35.000,- kr (eks. mva)
Veil. Pris: 69.000,-

HemoCue® Hb 801

Nyhet! Hb-resultat på 1 sekund!

2.000,- kr (eks. mva)
Veil.pris: 3.462,-

Hos BKK jobber vi mot en bærekraftig og digitalisert fremtid. For oss betyr det aktiv utvikling, digitalisering og leveranse av knirkefrie kommunikasjonsløsninger.

Med fiber fra oss slipper du å tenke på «hva om?», og kan fokusere helt og holdent på egne arbeidsoppgaver. Ta for eksempel vår 4G-backup løsning. Den trer automatisk inn ved et nettverksbrudd, og fungerer frem til vi har løst problemet. Helt uten at du merker det.

Slipp unna konsekvensene av nettverksbrudd, og fokuser på de oppgavene som betyr noe.

Infodocdagene 2020 presenterer...

Jonas Kinge Bergland

Torsdag 6. februar er det duket for festaften med underholdning ledet av fastlege og stand-up-komiker, Jonas Kinge Bergland. Det sies at Dr Bergland er Norges morsomste og mest populære fastlege. Nå gjenstår det å se hva hans kolleger på Infodocdagene sier om den saken!   

Else Kåss Furuseth

Else Kåss Furuseth er en av Norges mest profilerte komikere.  På Infodocdagene 2020 får vi servert et utdrag fra forestillingene hennes “Kondolerer” og “Gratulerer”  som har høstet strålende kritikker. Else har den unike evnen til å veksle hårfint mellom latter og alvor, og vi forventer at hennes foredrag fredag 7. februar vil hjelpe oss å sette ting i perspektiv.

Ulrikke Brandstorp

Ulrikke Brandstorp vant mange norske hjerter gjennom sine sceneopptredener i musikk-konkurransen Stjernekamp på NRK i 2018, hvor hun stod igjen som én av to finalister. Vi regner med at hun også vil ta Infodocdagene-publikummet med storm når hun entrer scenen torsdag kveld! 

For Infodocdagene 2020 har vi utarbeidet helt nye kurs som “Medikasjonsrutiner”, “Hjelpepersonellets spørretime” og kurset “Ny i sky” som gir deg svar på alle spørsmål du måtte ha om overgangen til et skybasert journalsystem.

Noen populære kurs, som hurtigtastkurset, blir også å se på programmet, og denne gang med oppgaver tilpasset ulike roller på legekontoret. 

Du vil også få anledning til å delta på kurs i skytjenesten Infodoc Faktura!

Helsesykepleiere og jordmødre vil ha et eget opplegg med temaer som beste praksis, elektronisk samhandling, og demo av skytjenesten Infodoc Timebok!

På Infodocdagene er det et tett, nyttig og innholdsrikt program, og veldig bra foredragsholdere. 
– Taran Solbakken, Solum Legesenter

Jeg er med på Infodocdagene fordi Infodoc Plenario er det aller viktigste verktøyet i min hverdag på legekontoret og jeg ønsker å bruke dette så effektivt som overhodet mulig.
– Tor Magne Lund, Holmenlegene

Nyhetsbrev

Motta produktnyheter og nyttig informasjon fra oss

Tjenester

Ønsker du mer informasjon og visning av Infodoc sine EPJ-tjenester ber vi deg kontakte oss ved å klikke på knappen under og sende oss en forespørsel.

Kjøp